Vlemmix Aanhangwagens

Vlemmix aanhangwagens

Vlemmix Aanhangwagens is een aanhangwagen fabrikant dat in 2006 gestart is met het produceren van aanhangwagens en boottrailers en sinds kort ook Tiny House trailers maakt. Vlemmix is de grootste boottrailers producent van Nederland en staat zelfs in Duitsland op nummer 2. Het bedrijf heeft zich gericht op een aantal basismodellen die in grote aantallen worden geproduceerd. Alle modellen zijn uit te breiden met diverse opties. Het voordeel hiervan is dat zei een efficiënte bedrijfsvoering hebben gecreëerd wat garant staat voor kwaliteit en een scherpe prijs.

Bekijk alle aanhangwagens

Vlemmix Tiny House aanhangwagen trailers

Vlemmix produceert sinds kort ook Tiny House Trailers voor het (zelf) maken van een Tiny House. Een Tiny House is een trend wat zich snel ontwikkelt op de huidige huizenmarkt. Een Tiny House bied een alternatieve woonvorm die behalve ecologische ook financiële voordelen bied. Een Tiny House is dan ook ideaal voor starts, of mensen die bescheiden willen wonen. Veelal worden dit soort “woningen op wielen” zelf gebouwd. De Vlemmix trailers zijn hiervoor de perfecte basis die garant staan voor langdurig woonplezier.

Vlemmix boottrailers

Bent u op zoek naar een boottrailer? Dan is een boottrailer van Vlemmix de perfecte keuze. Dit bedrijf is marktleider in Nederland met haar ontworpen boottrailers. De trailers garanderen een oerdegelijke kwaliteit voor langdurig plezier. Daarnaast ligt de nadruk op bescherming en veiligheid zodat u uw prachtige boot kunt vervoeren. Bij Vlemmix Aanhangwagens worden de trailers standaard geleverd met polyurethaan trailerrollen. Polyurethaan is de vervanger van rubber en PVC (wat regelmatig vernieuwd moet worden) het is scheurbestendig en bestand tegen schuren. Ook laten trailerrollen van dit materiaal geen strepen achter. Daarnaast is elke boottrailer van Vlemmix Aanhangwagens standaard voorzien van:

Standaard voorzien van:
• Knott assen met waterdichte lagers
• RVS remkabels & RVS M10 draadstang voor remmen
• Verstelbare assen
• Verstelbare bootrollen
• Verstelbare Liersteun
• Kabels verlichting weggewerkt in de kokers van het frame
• Verlichtingsbalk uitschuifbaar en losneembaar
• Waterdichte ledverlichting aan de zijkant
• Chassis geheel gelast en zowel aan de binnen als aan de buitenkant gegalvaniseerd
• Gebogen dwarsbalken zodat de boot zo laag mogelijk ligt
• Zwaar opklapbaar neuswiel

Vlemmix aanhangwagens dealer in Limburg

Bent u op zoek naar een Vlemmix aanhangwagen of een Vlemmix Tiny house dealer in Limburg? Dan bent u bij Jagers Aanhangwagens aan het juiste adres. Als ervaren Vlemmix dealer werken wij dagelijks met aanhangwagens van dit prachtige merk. Wij hebben meestal diverse aanhangwagens op voorraad staan maar het is ook mogelijk om zelf een samen te stellen of op bestelling te laten produceren. In de loop der jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan waar wij u graag mee adviseren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk alle aanhangwagens