Power-Trailer aanhangwagens

Power-Trailer aanhangwagens

Power-Trailer is een aanhangwagen fabrikant uit België dat al meer dan 30 jaar zeer hoogwaardige aanhangwagens produceert. Power-Trailer produceert diverse types aanhangwagens hoofdzakelijk in het segment ongeremde uitvoeringen. In de fabriek werkt een klein team, hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen aanhangers speciaal op wens van de klant worden geproduceerd. Power-Trailer aanhangwagens zijn op de hele Europese aanhangwagenmarkt te vinden.

Bekijk alle aanhangwagens

Power-Trailer kwaliteit en mogelijkheden

Power-Trailer produceert aanhangwagens zoals bagegewagens, open bakwagens, motortrailers, gesloten aanhangwagens, verkoopwagens en lesaanhangwagens. Power-Trailer aanhangwagens staan garant voor kwaliteit en degelijkheid. De aanhangwagens zijn gemaakt op een verzinkt frame waarbij de opbouw is samengesteld uit betonplex of watervast verlijmde plywood panelen. Power-Trailer heeft ook een open aanhangwagen uitvoering met aluminium borden. Een belangrijk uiterlijk kenmerk van dit merk is dat zij standaard zijn uitgerust met beschermbeugels rondom de wielen. Het doel hiervan is om te voorkomen dat een fietser of andere weggebruiker onder de aanhangwagen terecht zou kunnen komen.

Welke Power-Trailer aanhangwagens zijn er?

Bagagewagens
Open aanhangwagens
Motortrailers
Gesloten aanhangwagens
• Verkoopwagens
• Lesaanhangwagens

Power-Trailer aanhangwagens dealer in Limburg

Bent u op zoek naar een Power-Trailer aanhangwagen dealer in Limburg? Dan bent u bij Jagers Aanhangwagens aan het juiste adres. Als ervaren dealer werken wij dagelijks met aanhangwagens van dit prachtige merk. Wij hebben meestal diverse aanhangwagens op voorraad staan. In de loop der jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan waar wij u graag mee adviseren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk alle aanhangwagens