Onderhoud aanhangwagen

Onderhoud Aanhangwagen

Heeft uw aanhangwagen onderhoud nodig? Bij Jagers Aanhangwagens kunt u zowel voor onderhoud als reparatie terecht voor alle merken en typen aanhangwagens. Met ruim 25 jaar ervaring staan wij bekend als specialist in aanhangwagens. Dat geldt niet alleen voor de verkoop maar ook voor deskundig onderhoud en reparaties! Alle reguliere onderhoudsbeurten worden door ons zelf verzorgd in onze werkplaats. Wij beschikken over alle apparatuur om uw aanhangwagen in top conditie te houden.

Waarom is onderhoud aan uw aanhangwagen belangrijk

Onderhoud aan uw aanhangwagen is niet alleen belangrijk om veilig de weg op te kunnen gaan maar ook om de levensduur van uw aanhangwagen te verlengen. De levensduur is mede afhankelijk hoe vaak en hoe intensief u uw aanhangwagen gebruikt maar door het juiste onderhoud aan materialen en onderdelen te plegen kan dit veel verschil uit maken voor de levensduur van uw aanhangwagen.
Een goed onderhouden aanhangwagen zorgt ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij adviseren daarom ook om regelmatig onderhoud uit te (laten) voeren. Hiermee kunt u ook boetes voorkomen, de politie controleert namelijk veel en grondig op het gebruik van een aanhangwagen. De meeste bekeuringen die zijn uitgeschreven zijn voor technische mankementen aan uw aanhangwagen. Niet alleen zonde maar het is ook onveilig voor u en andere weggebruikers!

Jaarlijkse onderhoudsbeurt aanhangwagen met bewijs

Er is nog geen verplichte landelijke APK voor aanhangwagens maar toch adviseren wij om jaarlijks of tweejaarlijks een onderhoudsbeurt uit te laten voeren voor uw aanhangwagen. Tijdens deze onderhoudsbeurt worden alle cruciale punten gecontroleerd en wordt gekeken of de aanhangwagen nog voldoet aan de wettelijke eisen. De conditie van uw aanhangwagen wordt weergegeven in een duidelijk keuringsrapport met bewijs. Tijdens een uitgebreide jaarlijkse onderhoudsbeurt worden de volgende punten onderzocht:
• Remsysteem
• Opbouw componenten
• Banden
• Assen
• Chassis
• Vloer
• Verlichting

Jagers Aanhangwagens
Reeweg 100, 6374BZ Landgraaf
06 521 48 775
info@jagersaanhangwagens.nl