Eduard aanhangwagens

Eduard aanhangwagens

Eduard aanhangwagens is een gespecialiseerd aanhangwagen fabrikant in Balen (BE). Het bedrijf is opgericht in 2001 door oprichter en eigenaar Eduard Saris en ondertussen niet meer weg te denken in de aanhangwagen en trailer branche. Ruim 100 man werken er bij Eduards Trailer Factory. In de productieruimte van 3.000 m2 en op het enorme buitenterrein zijn zij dagelijks bezig met het heel secuur monteren van de juiste onderdelen tot plateauwagens, multi-transporters, autotransporters en kippers. Op kantoor wordt met nog eens 15 medewerkers hard gewerkt om elke klant snelle en goede service te bieden.

Bekijk alle aanhangwagens
$_57 (2)

Eduard kwaliteit en mogelijkheden

Eduard heeft zich op een aantal typen aanhangwagens gespecialiseerd met een veelheid aan uitvoeringen, afmetingen en gewichtsklassen. Het bedrijf stelt hoge eisen aan de gebruikte materialen en onderdelen en de nauwkeurigheid van de assemblage. Hierdoor staat Eduard garant dat elke aanhangwagen van hoge kwaliteit is. Standaard worden alle Eduard aanhangwagens voorzien van Knott assen, gelast chassis, zwaar neuswiel en een bodemplaat uit één geheel. Sommige uitvoeringen zijn standaard voorzien van een kabellier op steun en lange zware metalen oprijplaten en sjorogen in de laadbak. Eduard heeft ook diverse optionele accessoires zoals loofrekken, huiven en opzetborden.

Welke Eduard aanhangwagens zijn er?

Plateauwagens
Multitransporters
Kippers
Autoambulance
Machinetransporter

Welke Eduard accessoires zijn er?

• Huiven
• Opzetborden
• Loofrekken

Eduard aanhangwagens dealer in Limburg

Bent u op zoek naar een Eduard aanhangwagen dealer in Limburg? Dan bent u bij Jagers Aanhangwagens aan het juiste adres. Als ervaren Eduard dealer werken wij dagelijks met aanhangwagens van dit prachtige merk. Wij hebben diverse aanhangwagens op voorraad staan maar het is ook mogelijk om zelf een samen te stellen of op bestelling te laten produceren. In de loop der jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan waar wij u graag mee adviseren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk alle aanhangwagens
jagers-aanhangwagens-eduard-aanhangwagens